Følg Hafslund E-CO

Hanne Baklien er konstituert som HR-direktør i E-CO Energi

Pressemelding   •   mai 15, 2018 08:41 CEST

Hanne Baklien er med virkning fra 15. mai 2018 konstituert som HR-direktør i E-CO Energi AS. Hun overtar etter Torill Berdal som har valgt å gå av med AFP.

Hanne Baklien har jobbet fem år i E-CO, og kommer fra stillingen som HR-sjef. Hun har 15 års erfaring fra ulike HR-roller i selskaper som Siemens og EVRY, i tillegg til konsulentbakgrunn fra Accenture. Hanne er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med tilleggsutdannelse innen HR og psykologi.

Frem til 1. oktober vil Torill Berdal fortsette som rådgiver, der hun vil sørge for en god overgangsperiode og bistå med sentrale HR-oppgaver.

- Torill har hatt en svært viktig rolle i utviklingen av E-CO i over 12 år. Torill har hele tiden arbeidet med utgangspunkt i E-COs verdier engasjert, skikkelig og skapende og har løftet HR-rollen i E-CO. Jeg er glad for at vi har en kompetent erstatter i Hanne Baklien, som jeg er trygg på vil ivareta HR-funksjonen i selskapet på en god måte, sier Tore Olaf Rimmereid, administrerende direktør i E-CO Energi.

Kontaktpersoner:

Tore Olaf Rimmereid Administrerende direktør 909 92 515
Hanne Baklien Konstituert HR-direktør 934 17 455

E-CO Energi er et av Norges ledende energikonsern. E-CO eier og forvalter kraftverk over hele Sør-Norge og er landets nest største kraftprodusent. Konsernet har eierandeler i Oppland Energi AS, Opplandskraft DA, Vinstra Kraftselskap DA, Embretsfosskraftverkene DA og NGK Utbygging AS.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.