Følg Hafslund Eco

Hafslund Eco får ny visuell identitet

Pressemelding   •   nov 19, 2020 08:37 CET

Hafslund Eco lanserer i dag sin nye visuelle identitet. Etter at Hafslund, E-CO Energi og Eidsiva Energi de siste årene har samlet sine virksomheter, er Hafslund Eco i dag et av landets to største kraftkonsern. - Nå er vi veldig glade for å ha på plass en ny felles identitet som viser at vi er ett selskap, sier konsernsjef, Finn Bjørn Ruyter. 

Arbeidet med å etablere konsernets nye visuelle identitet har pågått siden starten av året, og omfatter ny profil med logo, farger, illustrasjoner m.m. i tillegg til ny nettside for både konsernet og nysatsingene Ladeklar og Hafslund Rådgivning, som selger henholdsvis ladeløsninger for borettslag og sameier og rådgivningstjenester innen elektrifisering. 

I dag er Hafslund Eco Norges nest største vannkraftprodusent, og eier av halve Eidsiva Energi, og med det også Norges største nettselskap, Elvia. I tillegg jobber selskapet med å utvikle elektrifiseringsløsninger. Selskapets nye logo skal illustrere dualiteten i Hafslund Eco som effektiv produsent av fornybar kraft og pådriver for innovasjon og elektrifisering.

- Den nye visuelle identiteten skal hjelpe oss i å mer effektivt fortelle historien om hvem Hafslund Eco er, en effektiv vannkraftprodusent med stor innovasjonskraft. Assosiasjonen mellom oss og den nye logoen vil bygges over tid, i mellomtiden synes vi det er fint at logoen allerede gir assosiasjoner til ting som er relevant for oss. Selv ser jeg både grunnfjellet og fossen over eller en buedam og bølgene i vannet, sier Ruyter. 

Samtidig med lanseringen av den nye identiteten endres skrivemåten fra «Hafslund E-CO» til «Hafslund Eco», som er i tråd med norsk rettskrivning og sikrer at begge delnavnene skrives på lik måte.

Kontakt:
Mathias Reierth, kommunikasjonssjef konsern, Hafslund Eco
Telefon: 988 05 724
mathias.reierth@hafslundeco.no

Om Hafslund Eco

Hafslund Eco er et av Norges største og mest tradisjonsrike kraftkonsern med røtter tilbake til 1892. Hver dag går mer enn 400 ansatte på jobb for å realisere visjonen om en fornybar og fullelektrisk fremtid. Hafslund Eco eier vannkraftverk i Aurland, Hallingdal, Innlandet og Østfold, og drifter en produksjon på nærmere 21 TWh. Det er nok strøm til å kunne forsyne over halvparten av Norges husholdninger med ren, fornybar vannkraft.

Hafslund Eco kontrollerer 50 prosent av aksjene i Eidsiva Energi, og eier dermed halvparten av Norges største nettselskap, med om lag 900 000 kunder, i tillegg til virksomheter som driver med bredbånd og fjernvarme.

Gjennom forretningsområdet, Ny Energi, jobber Hafslund Eco med innovasjon og forretningsutvikling for å sette fart på elektrifiseringen av Norge. Ny Energi gjør investeringer i banebrytende teknologi, har spennende interne prosjekter og aktivt eierskap start-ups som ligger lengst fremme på sine felt. Hafslund Eco har en klar vekststrategi for årene som kommer. Konsernet har kontorer flere steder i landet. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.