Følg Hafslund Eco

E-CO Energi AS skifter navn til Hafslund E-CO Vannkraft AS

Pressemelding   •   mar 02, 2020 15:34 CET

Som følge av at Hafslund, E-CO Energi og Eidsiva Vannkraft nå er blitt Hafslund E-CO, er det gjort noen endringer av foretaksnavn. E-CO Energi AS skifter navn til Hafslund E-CO Vannkraft AS og Eidsiva Vannkraft AS skifter navn til Hafslund E-CO Vannkraft Innlandet AS. Til daglig vil all virksomhet fremstå som Hafslund E-CO.

I de sammenhenger hvor det er nødvendig å benytte formelle foretaksnavn, eksempelvis ved fakturering, avtaleinngåelser etc., så skal følgende foretaksnavn benyttes:

Organisasjonsnummer Tidligere foretaksnavn Nytt foretaksnavn
976894677 E-CO Energi AS Hafslund E-CO Vannkraft AS
887396752 Eidsiva Vannkraft AS Hafslund E-CO Vannkraft Innlandet AS
920596509 Hafslund E-CO AS Ingen endring

Endringene er vedtatt på generalforsamling i de respektive selskaper og er meldt til Brønnøysundregistrene.

Inntil felles posthåndtering og sentralbord er på plass vil følgende kontaktinformasjon gjelde:

Navn Postadresse Sentralbord
Hafslund E-CO AS Postboks 990 Skøyen 0247 OSLO 22 43 50 00
Hafslund E-CO Vannkraft AS
(tidligere E-CO Energi AS)
Postboks 1050 Sentrum 0104 OSLO 24 11 65 00
Hafslund E-CO Vannkraft Innlandet AS
(tidligere Eidsiva Vannkraft AS)
Postboks 4100 2307 Hamar 06262

Hafslund E-CO Vannkraft AS eies 57,2 prosent av Hafslund E-CO AS og 42,8 prosent av Eidsiva Energi AS. Hafslund E-CO Vannkraft Innlandet AS er et heleid datterselskap av Hafslund E-CO Vannkraft AS.

Om Hafslund E-CO

Hafslund E-CO er et av Norges største og mest tradisjonsrike kraftkonsern med røtter tilbake til 1892. Hver dag går mer enn 400 ansatte på jobb for å realisere visjonen om en fornybar og fullelektrisk fremtid. Hafslund E-CO eier vannkraftverk i Aurland, Hallingdal, Innlandet og Østfold, og drifter en produksjon på nærmere 21 TWh. Det er nok strøm til å kunne forsyne over halvparten av Norges befolkning med ren, fornybar vannkraft.

Hafslund E-CO kontrollerer 50 prosent av aksjene i Eidsiva Energi, og eier dermed halvparten av Norges største nettselskap, med om lag 900 000 kunder, i tillegg til virksomheter som driver med bredbånd og fjernvarme.

Gjennom forretningsområdet, Ny Energi, jobber Hafslund E-CO med innovasjon og forretningsutvikling for å sette fart på elektrifiseringen av Norge. Ny Energi gjør investeringer i banebrytende teknologi, har spennende interne prosjekter og aktivt eierskap start-ups som ligger lengst fremme på sine felt. Hafslund E-CO har en klar vektsstrategi for årene som kommer. Konsernet har kontorer flere steder i landet. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.